Kalpalinna Cafe ja Ravintola

Cafe Kalpalinna

Cafe Kalpalinna sijaitsee heti keskukseen tultaessa, etelänpuoleisten rinteiden edustalla. Kahvilassamme toimii myös info – ja lipunmyyntipalvelut. Kahvilassamme sinua palvellaan aina hissien aukioloaikojen mukaan. Kahvilastamme löydät ranskalaisten kera lihapullat, nakit, kananugetit ja makkarat. Lisäksi pullat, munkit, pientä suolaista sekä kuumat ja kylmät juomat.

Kahvilamme on 20 paikkainen ja lisäksi terassille mahtuu hyvin 20 henkilöä.

Ravintola Kalpalinna

Ravintola avoinna kesällä 2022 tapahtumapäivinä.

Ravintolamme sijaitsee keskuksen pohjoispuoleisten rinteiden edustalla. Kalpalinna Ravintolassa myös lipunmyynti. Ravintolamme on 130 paikkainen ja muuntautuu tarpeiden mukaan kokousravintolasta, keikkapaikaksi, unohtumattomiin synttäreihin tai vaikkapa ikimuistoisiin häihin.

Ravintolastamme löydät ranskalaisten kera lihapullat, nakit, kasvispyörykät, kananugetit ja makkarat. Lisäksi pullat, munkit, pientä suolaista sekä kuumat ja kylmät juomat.

Kahvilassamme sekä ravintolassamme on anniskeluoikeudet.

Tila- ja palveluvaraukset: info@kalpalinna.fi tai puh: 050 322 61 22

Vuokratiloja on tarjolla erilaisiin tarpeisiisi palveluineen: kokoontumistilat, erilaiset takkatilat, kabinetit, loungetilat aina ravintolasaliin ja suurempaan tapahtumaan tai kokoukseen.