Kalpalinna Bike Park

Kalpalinna on ympärivuotinen hiihto- ja pyöräilykeskus Hämeessä Janakkalan Turengissa, ja noin tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta sekä Lahdesta.

Bike Parkistamme löytyy reittejä kaiken tasoisille kuskeille:

Tarjoamme ohjausta ja helppoja reittejä aloittelijoille sekä vauhdikkaita reittejä kokeneille enduro- ja alamäkipyöräilijöille. Bike Parkissamme sinua palvellaan ja opastetaan myös hisseillä.

Kalpalinnassa on tällä hetkellä 29 reittiä (DH, Enduro, E-MTB, FAT jne.) ja kaudelle 2022 Bike Parkkia on rakennettu ja uudistettu jälleen. Reittimme ovat merkittyjä vaikeusasteesta alkaen sinisestä ja päättyen mustaan. Mustista reiteistämme löytyy taatusti ’ilmaa alle’ kovimmillekin lähettäjille. Päivitämme piakkoin reittikarttamme uusienkin reittien osalta.

Bike Parkissamme POMA -hissit. Hisseillämme on aina työntekijät auttamassa. Katso facebookistamme video poma-hissin helppoudesta. 

Omat varusteet eivät ole meillä pakollisia, meiltä voit vuokrata sekä suojat että pyörän

Palveluvalikoimasta löytyvät: vuokraamo, kahvila, caravan-alue, sauna sekä pyörän pesupiste.  Huomioithan, että pyöriä ja vuokravarusteita on rajallinen määrä per koko, ja sitovat varaukset on siksi aina hyvä tehdä ajoissa puhelimitse: 050 322 6122 tai sähköpostitse: info@kalpalinna.fi

Tarjolla on myös räätälöityjä aktiviteettipaketteja ryhmille sekä monipuolista ja ohjattua maasto- ja hissipyöräilyä eri taitotasoille. Lue lisää: yksilö- ja ryhmävalmennuksistamme. 

Reittikartat: