Kalpalinnan majoituskumppanit

Kalpalinna on ympärivuotinen hiihto- ja pyöräilykeskus Hämeessä Janakkalan Turengissa, ja noin tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta sekä Lahdesta. Kalpalinnassa toimii ympärivuotinen Caravan alue.

Tutustu ja varaa mieleisesi majoitus suoraan valitsemaltasi majoituskumppaniltamme:

  • Vanajanlinna:  Hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan. Kalpalinnasta 20 minuutin matkan päässä.
  • Kiipula Guest Housessa: on tarjolla monipuolisia ja esteettömiä majoitusvaihtoehtoja matkailijoille ja suuremmillekin ryhmille. Sijaitsemme Kalpalinnasta 15 minuutin matkan päässä.
  • Evon Luonto:  Luonnon rauhaa huokuvat kohteemme sijaitsevat kaikki Etelä-Suomessa Helsinki-Tampere-Turku kolmion sisällä, mutta silti paikoissa, joissa ei ole ruuhkaa eikä suuria ihmisjoukkoja.
  • Tervakosken Tervaniemi:on ihanteellinen kohde rentoon perhelomailuun. Laadukkaat hirsimökkimme soveltuvat myös kokousvieraiden majoitustiloiksi. Kalpalinnasta 20 minuutin matkan päässä.
  • Haapaniemen Huvilat: Huvilat sijaitsevat Kantahämäläisessä kulttuurimaisemassa Haapaniemen Ylöstalon tilalla. Jokaisella huvilalla on oma ranta ja rauha. Kalpalinnasta 20 minuutin matkan päässä.