Kalpalinnan majoituskumppanit

Kalpalinna on ympärivuotinen hiihto- ja pyöräilykeskus Hämeessä Janakkalan Turengissa, ja noin tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta sekä Lahdesta. Kalpalinnassa toimii ympärivuotinen Caravan alue.

Tutustu ja varaa mieleisesi majoitus suoraan valitsemaltasi majoituskumppaniltamme:

Vanajanlinna:

Hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista golfklubin alueen moderneihin suiteihin.

Tutustu tästä meidän laskettelupakettiin: Majoitu kauniissa huoneissamme ja nauti maistuvasta Linnan aamiaisesta,
laskettelemaan voit mennä joko saapumispäivänä tai lähtöpäivänä valintasi mukaan.

Tarjolla on myös tilavia huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan. Kalpalinnasta 20 minuutin matkan päässä. Varaukset: vanajanlinna@vanajanlinna.fi.

Kiipula Guest House:

Kiipula Guest Housessa on tarjolla monipuolisia ja esteettömiä majoitusvaihtoehtoja matkailijoille ja suuremmillekin ryhmille. Sijaitsemme Kalpalinnasta 15 minuutin matkan päässä.

Kiipula Guest Housen kampanjahinnat Kalpalinnan asiakkaille ovat voimassa koodilla Kalpis21 vuoden 2021 loppuun:
1 hh 60 € sis. aamiainen
2 hh 78 € sis. aamiainen
3 hh 89 € sis. aamiainen
4 hh 109 € sis. aamiainen.

Kieloranta

Kieloranta on tyylikäs virkistysresort  vain 16km matkan päässä Kalpalinnasta. Laskettele Kalpalinnassa, majoitu mukavasti Kielorannassa ja hemmottele porukkaasi hyvällä ruoalla, pehmeillä löylyillä sekä hierovilla poreilla Monipuolinen Kieloranta on kokonaisuus, johon kuuluu huviloita, kokous-, ruokailu-, ja majoitustiloja, saunoja, porealtaita, puistoa, nurmikkopihaa, järvenrantaa, kalliorinnettä ja metsää.

KIELORANNAN LASKETTELUPAKETTI:

90 €/hlö/yö kahden hengen Standard-huoneessa.
82 €/hlö/yö kolmen hengen Standard-huoneessa.
122 €/hlö/yö yhden hengen Standard-huoneessa.

Hintaan sisältyy majoitus, runsas aamiainen sekä 1 päivän hissilippu Kalpalinnaan.
Liput Kalpalinnaan saatte saapuessanne Kielorantaan tai voimme toimittaa ne suoraan Kalpalinnaan.
Spa osasto poreammeineen, rantasauna sekä illalliset on varattavissa erikseen.

VARAUKSET: tiina.aalto@kieloranta.fi / 040 5119458

Scandic Aulanko

Scandic Aulanko on upea kokous- ja kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla Hämeenlinnan luonnonkauniissa kulttuurimaisemissa. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja elämyksiä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotelli on monipuolinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit rauhallisista järvinäkymistä. Erilaisten altaiden ja hemmottelevien saunojen lisäksi voit nauttia allasbaarissa virkistäviä juomia ja pientä purtavaa.

Hotelli Emilia

Hotelli Emilia on yksityinen, kodikas, pieni hotelli aivan keskellä Hämeenlinnan kaupunkia kävelykadun varrella. Hotellistamme löytyy 41 viihtyisää huonetta, joissa kaikissa on säädettävä ilmastointi, kylpyhuone ja TV.

Hinnat: 2 hh 99 € /yö 1 hh 89 € /yö. Hinnat sisältävät verot ja aamiaisen. Tämä hinta koodilla: Kalpalinnamajoitus 2021. Varaukset ja tiedustelut hotelliemilia@hotelliemilia.fi tai 03-6122106

Evon Luonto: 

Evon Luonnon  luonnon rauhaa huokuvat kohteemme sijaitsevat kaikki Etelä-Suomessa Helsinki-Tampere-Turku kolmion sisällä, mutta silti paikoissa, joissa ei ole ruuhkaa eikä suuria ihmisjoukkoja.

Kalpalinnaa lähinnä oleva yksittäinen kohteemme on:  Lähdekallion Huvila  ja muut lähikohteet löytyvät Aulangolta, mistä matka-aika Kalpalinnaan on vain 20 minuuttia.

Tervakosken Tervaniemi:

Tervakosken Tervaniemessä on 20 hirsimökkiä rentoon perhelomailuun! Reilun 15 minuutin ajomatkan päässä Kalpalinnan rinteistä löydät kodinomaisen majoitusvaihtoehdon kaikilla mukavuuksilla. Kalpalinnassa vietetyn vauhtipäivän lisäksi Tervaniemen lomaan kuuluu hiekkarantaelämää ja polskuttelua Alasjärvessä, rentoutumista mökin omassa sähkösaunassa sekä grillaamista mökin pihalla. Ja ilmalämpöpumpulla viilennetty mökki tarjoaa makoisat unet myös helteillä. Lisäksi alueella on nopea wi-fi.

Varaa kesän paras loma nyt! Kalpalinnan asiakkaat saavat alennusta Tervaniemen majoituksesta. Varaa lomasi myyntipalvelustamme joko puhelimitse 050 404 7718 tai sähköpostitse: info@tervaniemi.fi.

Haapaniemen Huvilat:

Haapaniemen Huvilat sijaitsevat Kantahämäläisessä kulttuurimaisemassa Haapaniemen Ylöstalon tilalla.
Jokaisella huvilalla on oma ranta ja rauha. Kalpalinnasta 20 minuutin matkan päässä.