fbpx

MX Kalpalinna Sprint 2021

Kahvakopla Ry järjestää jälleen MX Sprint Enduro -kilpailut Kalpalinnassa 7.8.2021.  Ravintola Kalpalinna tarjoilee mahtavan terassikatsomon, josta näet Kilpa/Hugorinteen reittiosuuden ja sekä lähdön ja maalin. Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta tapahtumaa, johon odotamme yli 200 osallistujaa! Bike Park on avoinna normaalisti tänä päivänä klo 12-18.

VIIKONLOPUN INFOPLÄJÄYS
 
Lauantaina 7.8. ajetaan Enduro Sprint -kilpailut Kalpalinnassa. Ensimmäinen lähtö on klo 09.00 ja viimeinen maalissa on noin 18.20, joten koko päiväksi on seurattavaa. Alueella on liikenteenohjaus ja POP UP -myyntiteltta koko tapahtuman ajan. Kilpailun käsiohjelma on nyt julkaistu.
  • Bike Park ja vuokraamo ovat auki klo 12-18 (HUOM. Enduro-, karavaanari- ja Calmageddon-reitit ovat poikkeuksellisesti suljettu koko päivän ajan).
  • Cafe Kalpalinna ja lipunmyynti palvelee aamukahvista iltasumppiin asti (klo 08-18).
  • Ravintola Kalpalinnasta löydät seisovasta pöydästä herkullisen lounaan ja virvokkeita koko päiväksi (auki klo 20 asti). Ravintolan terassilta pääset seuraamaan paraatipaikalta lähdön, kilpa/hugorinteen reittiosuuden ja maaliin tulon.
 
Nähdään viikonloppuna!

 

Yleisöparkkipaikka sijaitsee heti Kalpalinnaan saavuttaessa oikealla. Bike Park asiakkaat saavat parkkeerata kahvilan edustalle normaalisti. Paikalla on liikenneopastus. Lue lisää tapahtumasta Kahvakopla Ry:n nettisivuilta.