MX Kalpalinna Sprint Enduro 2023

MX Kalpalinna Sprint 2023

Kahvakopla Ry järjestää jälleen MX Sprint Enduro -kilpailut Kalpalinnassa 13.5.2023. Ravintola Kalpalinna tarjoilee mahtavan terassikatsomon, josta näet Kilpa/Hugorinteen reittiosuuden ja sekä lähdön ja maalin. Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta tapahtumaa, johon odotamme yli 220 osallistujaa! Bike Park on avoinna normaalisti tänä päivänä klo 11-18.

VIIKONLOPUN INFOPLÄJÄYS

 

Lauantaina 13.5. ajetaan Enduro Sprint -kilpailut Kalpalinnassa. Ensimmäinen lähtö on klo 09.00 ja viimeinen maalissa on noin 18, joten koko päiväksi on seurattavaa. Alueella on liikenteenohjaus ja POP UP -myyntiteltta koko tapahtuman ajan. Kilpailun käsiohjelma on nyt julkaistu.

Bike Park ja vuokraamo ovat auki klo 11-18 (HUOM. Enduro-, karavaanari- ja Calmageddon-reitit ovat poikkeuksellisesti suljettu koko päivän ajan).

Cafe Kalpalinna ja lipunmyynti palvelee aamukahvista iltasumppiin asti (klo 08-18).

Ravintola Kalpalinnasta löydät seisovasta pöydästä herkullisen lounaan ja virvokkeita koko päiväksi. Ravintolan terassilta pääset seuraamaan paraatipaikalta lähdön, kilpa/hugorinteen reittiosuuden ja maaliin tulon.

 

Nähdään viikonloppuna!

Yleisöparkkipaikka sijaitsee heti Kalpalinnaan saavuttaessa oikealla. Bike Park asiakkaat saavat parkkeerata kahvilan edustalle normaalisti. Paikalla on liikenneopastus. Lue lisää tapahtumasta Kahvakopla Ry:n nettisivuilta.