Bike Park aukioloajat kesä-syksy 2020

Kahvila sekä vuokraamo ovat avoinna hissien aukioloaikojen mukaisesti.  Pyöräilykautta jatketaan niin pitkään kun kelit sallivat. Bike Park Kesä 2020 -kausikortit päättyvät 31.10.2020.

1.11.2020 alkaen Bike Park hissiin pääsee talvikausikorteilla tai Bike Park päiväkorteilla. Lipunmyynti Kahvilassa.

Bike Park hissien aukioloajat marraskuu-joulukuu 2020:

  • lauantai – sunnuntai 11.00 – 16.00

MTB Bike Zone reittien aukioloajat:

  • maanantai – perjantai 13 – 16
  • lauantai – sunnuntai 11 – 16

Bike Park ja pyöräkausi avautui 8.5.2020 perjantaina kausikorttilaisille ja 22.5.2020 päiväkorttilaisille. Seuraamme valtakunnallista vastuullisuutta COVID-19 osalta. Suosittelemme umpikypärää ja käsineitä sekä sopivaa etäisyyttä muihin pyöräilijöihin.

Bike Zoneen kuuluvat hissien lisäksi kaikki rakennetut alamäki- pyöräreitit, joten niitä ajaessaan täytyy olla vähintään voimassa oleva Zone kortti, vaikka ei hissiä käyttäisikään tai se ei olisi auki.

Olemassa olevia rakennettuja reittejä saa käyttää alueella muulloinkin, kuin hissien aukioloaikoina, mutta  niitä ajaessaan täytyy olla vähintään voimassa oleva Zone kortti.

Maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin Bikepark hissit on suljettu. Bike Zoneen kuuluvat hissien lisäksi kaikki rakennetut alamäki- pyöräreitit, joten niitä ajaessaan täytyy olla vähintään voimassa oleva Zone kortti, vaikka ei hissiä käyttäisikään tai se ei olisi auki.

Hissikorttikäytäntömme Kalpalinnassa on uudenlainen: hissit ja rakennetut reitit muodostavat Pyörä alueen – Bike Zonen – hisseillä ja reittien aluissa ei ole porttia: kun tulet Bike Zone alueelle esim. paikoitusalueelta, QR-koodillinen hissikorttisi voidaan kontroilloida tullessasi alueelle tai ollessasi alueella. Korttien seuranta tapahtuu alueella henkilökuntamme toimesta QR-koodilukulaitteilla. Näin joka hissinousulle tai zone reittilaskulle ei tarvitse kaivaa korttia tai kulkea lukijan läpi. Mikäli pyöräilijällä ei ole voimassa olevaa korttia printattuna mukanaan tai virtuaalikorttia puhelimessaan, sanktiomaksu on kolminkertainen kortin arvoon nähden.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.